SWEET CHERRY - PINK - сребърна висулка

Сладки черешки, с блестящи цветни циркони, които да носят много настроение както на малки, така и на големи!

Висулката е изработена от сребро/проба 925/.

дължина: 2см

В цената не се включва синджир.

Сребърен синджир можете да изберете от тук.

17,00 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

 Оценки и отзиви на клиенти
 (5/5)  - 1 оценка (и) - 1 отзив (и)
Вижте разпределението
 Отзиви
От (София, Bulgaria) на  29 Юни 2020 (SWEET CHERRY - PINK - сребърна висулка) :
(5/5

сребърно колие с черешка

Уникално колие, нежно и красиво. Бих дала пет звездички. Всчики продукти са нежни. Екипа е страхотен.Името на сайта ви е много сполучливо.

В следната категория има още 16 продукта:

Silver Leaves-сребърно колие

Нестандартно сребърно колие с вплетени листа-достатъчно универсално, за да го комбинирате успешно с всичките си тоалети и в същото време достатъчно ефектно,за да Ви забележат! сребро-проба 925 дължина-45см.

Цена 49,00 лв.
Още
В наличност

BVLGARI Sun - сребърна висулка

Харесвате нестрандартното? Тази сребърна висука по модел на BVLGARI е чудесен аксесоар, който ще Ви предаде нотка шик към Вашата визия. сребро:проба 925 размер без държач: 2.7см. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 56,00 лв.
Още
В наличност

Сребърна висулка Patina Pearl

Patina Pearl - Елегантна и нестандартна Класическата бяла перла в нестандартна комбинация с патинирано сребро - гарантирано впечатляваща визия! Висулката е изработена от  сребро /проба 925/. В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете  от тук.

Цена 46,00 лв.
Още
В наличност

GOOD LUCK - сребърна висулка

Прекрасна детелина с блестящи циркони, която да Ви носи късмет, където и да отидете. Висулката е изработена от сребро /проба 925/. дължина: 3см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете  от тук.

Цена 29,00 лв.
Още
В наличност

SHINY TURTLE - сребърна висулка с кристали Swarovski

Малка, блестяща костенурка, в която ще се влюбите! Изработена е от сребро /проба 925/ и кристали Swarovski! цвят: Crystal/Jet/Black Diamond дължина: 2,2см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 35,00 лв.
Още
В наличност

Versace Circle-сребърна висулка

С тази сребърна висулка винаги ще сте модерни! Изключително атрактивно предложение за феновете на Versace! Висулката е изработена от сребро/проба 925/. диаметър: 2,8см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 48,00 лв.
Още
В наличност

B&W - сребърно колие с кристали Swarovski

Много стилно колие, в класическо черно-бяло! Интересната му форма и ослепителният блясък, който има, го правят желано бижу от всяка изискана дама! Колието е изработено от сребро /проба 925/ и кристали Swarovski. дължина: 25,5см обиколка: 46см

Цена 99,00 лв.
Още
В наличност

Crystal Rectangle-сребърна висулка с кристали Swarovski

Изключително фино украшение, подходящо както за всеки специален повод, така и за ежедневието. Висулката е изработена от сребро /проба 925/ и кристали Swarovski. цвят: Crystal дължина: 2,7см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 21,00 лв.
Още
В наличност

Spider - сребърна висулка

Запленяващ аксесоар, с който да събирате погледите! Покажете индивидуалността си с впечатляващо бижу, за една по-различна визия! Висулката е изработена е от сребро /проба 925/. дължина: 4см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 25,00 лв.
Още
В наличност

Secret Key-сребърна висулка

Атрактивен сребърен ключ с цирконии,предаващ изключително стилно и нестандатно излъчване. Може да се комбинира успешно както с къс,така и с дълъг синджир или кожена верижка. дължина:5,7 см. сребро:проба 925 В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук

Цена 49,00 лв.
Още
В наличност

Сребърна Висулка Fresh Flower

Свежа висулка във формата на цвете,украсена с блестящ циркон. Масивна и в същото време нежна,можете да я комбинирате и с фин и с масивен синджир. Изработена от сребро /проба 925/. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 41,00 лв.
Още
В наличност

Сребърна Висулка Silver Edelweiss

Silver Edelweiss - Сребърен Еделвайс Нежна сребърна висулка в нестандартна форма Еделвайс,която привлича погледа с блестящ циркон. Изработена от сребро/проба 925/. В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук.

Цена 39,00 лв.
Още
В наличност

LOVELY DOLPHIN - сребърна висулка с кристали Swarovski

Страхотна сребърна висулка, която непрекъснато да Ви напомня за лятото! Изработена е от сребро /проба 925/ и кристали Swarovski. цвят: Turquoise/Capri Blue дължина: 3см В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук

Цена 22,00 лв.
Още
В наличност

Сребърна висулка Bvlgari Shine

BVLGARI Shine  - освежи ежедневието Осигурете си една добра визия с невероятна висулка по модел на BVLGARI! Изработена е от сребро /проба 925/ и блестящи циркони! диаметър: 1,2см. В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете  от тук.

Цена 25,00 лв.
Още
В наличност

Bvlgari Frog - сребърна висулка

Bvlgari Frog - Блестящата жабка Уникална сребърна висулка под формата на жабка с огромен блестящ циркон по модел на Bvlgari ! Това малко съкровище ще задоволи дори и най-нестандарните ви желания относно бижутата! дължина без държач:2.7см. сребро /проба 925/  В цената не се включва синджир. Сребърен синджир можете да изберете от тук

Цена 59,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook