Последни отзиви

От Мартина П. (София, Bulgaria) на 13 Яануари 2021 :

(4/5) 
Продукт : Амулет за Любов Доволна съм от бързината на...

От Ина Л. (Русе, Bulgaria) на 08 Яануари 2021 :

(5/5) 
Продукт : Кристал Swarovski Huge Crystal Heart AB Благодаря, за бързата...

От Srebrina A. (Варна, Bulgaria) на 02 Яануари 2021 :

(5/5) 
Продукт : Обеци от естествени камъни Лунен камък Много нежни обеци.

Bvlgari Patina - сребърни обеци

(5/5) от 1 Оценка (и)

Bvlgari Patina - Стилна небрежност Ако търсите неангажиращо бижу, подчертаващо Вашият  стил, тези страхотни обеци по модел на Bvlgari са перфектното решение. Подходящи както за жени, така и за мъже. Изработени са от сребро /проба 925/. външен диаметър:11мм.

Цена 49,00 лв.
Още
В наличност
Всички най-продавани
Swarovski със злато
Кристали Swarovski със злато 14k

Swarovski със злато

Кристали Swarovski със злато?Удивително добра комбинация!

Златото със своето благородно излъчване подчертава перфектно блясъка и цвета на кристалите и им придава още по-изтънчен вид.

Всички продукти в категорията са изработени от кристал Swarovski и злато (проба 585-14k) 

Налични са 18 продукта.

Показани са 1-12 от общо 18 артикул(а)

Кристал Swarovski HUGE CRYSTAL HEART със златен държач

Уникално кристално сърце, със златен държач, който подчертава меките отенъци на променящият му се цвят! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 3см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 184,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Baroque AB 16 със златен държач

Едно много стилно бижу, съчетаващо променящ се цвят и нестандартна форма! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.  

Цена 66,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Silver Pear 22 със златен държач

Прекрасен кристал, съчетал в себе си изящество и  блясък! Изчистената форма и тъмен цвят, допълнени от мекия цвят на златото, го правят перфектния избор на бижу за всеки повод! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: Silver Night дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир....

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Sea Star AB със златен държач

Едно специално предложение на морска тематика - красива, блетяща звезда, с променящ се цвят! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart Mini със златен държач

Семпло, но стилно бижу, в тъмен цвят и с невероятен блясък! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart 18 със златен държач

Това е едно изящно бижу, което да разкрие елегантността Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Clover със златен държач

Кристална детелина в много интересен, променящ се цвят, която да Ви носи късмет всеки ден! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB размер на кристала без държач: 20мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 96,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 15 със златен държач

Семпло, но стилно бижу, придаващо завършеност на визията Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB дължина на кристала без държач: 1,5см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 81,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Pear 22 със златен държач

Страхотен кристал със златисти отблясъци, с който да впечатлите всички около себе си без никакви усилия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на кристала: AB дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 18 със златен държач

(5/5) от 1 Оценка (и)

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski BB Heart 18 със златен държач

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят:Bermuda Blue държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Circle AB със златен държач

Кристал със семпла форма,но с много блясък! Прекрасно съчетание между променящия се към златисто цвят AB и злато! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят:AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook