Последни отзиви

От Lilqna D. (София, Bulgaria) на 30 Август 2022 :

(5/5) 
Продукт : Гривна с Черен Конец и Розетата от Плиска Здравейте, искам да...

От Десислава Т. (Пловдив , Bulgaria) на 21 Август 2022 :

(5/5) 
Продукт : CRYSTAL BUTTERFLY STUD EARRINGS - сребърни обици с кристали Swarovski Харесват ми, много са нежни

От Десислава Т. (Пловдив , Bulgaria) на 14 Август 2022 :

(5/5) 
Продукт : Сребърна Гривна с Безкрайност -2 Купих си гривната за мен,...

Референция: 1551

Сребърна Гривна с Дървото на Живота

(5/5) от 3 Оценка (и)

Дървото на живота е носител на Воля, Мъдрост, Разбиране, Съчувствие, Любов, Общуване, Сексуалност и Практичност. Нежна и стилна изработка от сребро / проба 925/ дължина:17,5 см.+3см. удължител

Цена 41,00 лв.
Още
В наличност
Всички най-продавани
Swarovski със злато
Кристали Swarovski със злато 14k

Swarovski със злато

Кристали Swarovski със злато?Удивително добра комбинация!

Златото със своето благородно излъчване подчертава перфектно блясъка и цвета на кристалите и им придава още по-изтънчен вид.

Всички продукти в категорията са изработени от кристал Swarovski и злато (проба 585-14k) 

Налични са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Кристал Swarovski Seashell със златен държач

Golden Seashell - Златистата мида Кристал Swarovski с формата на мида в уникалният AB цвят - златисти отблясъци,подсилени от цвета на злато 14k/проба 585/! Перфектна комбинация,която ще Ви плени от пръв поглед! дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 18 със златен държач

(5/5) от 2 Оценка (и)

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Pear 22 със златен държач

Страхотен кристал със златисти отблясъци, с който да впечатлите всички около себе си без никакви усилия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на кристала: AB дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 15 със златен държач

Семпло, но стилно бижу, придаващо завършеност на визията Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB дължина на кристала без държач: 1,5см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 81,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Clover със златен държач

Кристална детелина в много интересен, променящ се цвят, която да Ви носи късмет всеки ден! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB размер на кристала без държач: 20мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 103,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart 18 със златен държач

Това е едно изящно бижу, което да разкрие елегантността Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Sea Star AB със златен държач

Едно специално предложение на морска тематика - красива, блетяща звезда, с променящ се цвят! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Silver Pear 22 със златен държач

Прекрасен кристал, съчетал в себе си изящество и  блясък! Изчистената форма и тъмен цвят, допълнени от мекия цвят на златото, го правят перфектния избор на бижу за всеки повод! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: Silver Night дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир....

Цена 93,00 лв.
Още
В наличност

Референция: 746

Кристал Swarovski HUGE BERMUDA HEART със златен държач

Уникално кристално сърце, със златен държач, който подчертава меките отенъци на променящият му се цвят!Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/.цвят на кристала: Bermuda Blueдължина на кристала без държач: 3смВ цената не се включва синджир.Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 199,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook