Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ за пазаруване по електронен път от Интернет страницата www.unikalna.bg на "Евита 2007"ЕООД.

  

1.Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма "Евита 2007"ЕООД, със седалище : гр. Сопот, ул."Васил Левски” №14, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 205509327, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.unikalna.bg . Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

 

2.Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за извършване на доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес.

 

3.Условия за поръчка на стоки

 

Поръчка

Доставката на стоки от  чрез онлайн магазина www.unikalna.bg става след  регистрация на клиента, направена поръчка за доставка на стока и потвърждение пред наш оператор при телефонен разговор.

 

Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на онлайн магазина  www.unikalna.bg задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. "Евита 2007"ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през онлайн магазина  www.unikalna.bg, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на онлайн магазина www.unikalna.bg е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

 Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор.

 Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

 

 4.Срок на доставка

Всяка поръчка се обработва, изпраща и доставя на клиента в рамките на 24 до 48 часа - в работни дни.

Поръчки направени след 16 ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден. Поръчки в почивни дни се обслужват в първият работен ден.

Цена за доставка в България

Всички стоки, предлагани в сайта Unikalna.bg , се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС и е на стойност,съобразно тарифния и план.

Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 70,00лв.

5.Условия и начини на плащане

1.Плащане с наложен платеж (Пощенски пари1ен превод).

2.Гарантирано от Еконт с наложен платеж

В нашия онлайн магазин вече може да ползвате предимствата на пазаруването с наложен платеж едновременно с услугата Гарантирано от Еконт с наложен платеж.

Как работи?

1.При завършване на поръчката,избирате начин на плащане Гарантирано от Еконт. Въвеждате данните на картата си и потвърждавате поръчката.

2. Сумата на стойността на поръчката,доставката и връщане се резервира по картата Ви,без да се тегли.

3.Когато получите пратката от куриер или в офис на Еконт, избирате дали да я задържите или да я върнете.

а. Ако я задържите,стойността на покупката и доставката автоматично се приспадат от картата Ви.

b. Ако върнете стоката, от картата Ви се приспада само цената на доставката в двете посоки.Политика за отказ (анулиране) на поръчка 

Отказът от поръчка се извършва чрез електронната ни поща sales@unikalna.bg .
Отказът е валиден и ще бъде отчетен от нас,до предаване на пратката Ви на куриер. В противен случай,при отказ след това,потребителят заплаща разходите по доставка и връщане на пратката.

6.Връщане на стока
Като потребител, Вие имате правото да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоките, в случай, че същите не са употребявани, не е нарушена целостта на опаковката им и стоката е във вида,в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП.
Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при нарушен търговски вид на стоката,ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, в случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на "Евита 2007" ЕООД .При несъответствие на стоката с характеристиките,посочени в страницата с описанието и, ще възстановим цялата платена от Вас сума съобразно чл.59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
7.Ваучери
Ако притежавате ваучер за отстъпка, можете да го използвате при покупка на всеки продукт с изключение на продуктите в категория "Злато" и продукти,съдържащи златни елементи.
За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата онлайн магазин www.unikalna.bgwww.unikalna.bg е собственост на "Евита 2007"ЕООД, представлявано от Тихомир Николов; ЕИК:205509327 със седалище в град Сопот и адрес на управление: гр. Сопот, ул. "Васил Левски"14За контакт: sales@unikalna.bg,тел. +359 877 027 838
Цените на стоките и услугите, описани на www.unikalna.bg, са с ДДС.www.unikalna.bg си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн.
"Евита 2007"ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на www.unikalna.bg и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване на www.unikalna.bg се публикуват на www.unikalna.bg и са достъпни за всички потребители. Потребителите на www.unikalna.bg се задължават да не публикуват коментари или мнения с порнографско или нецензурно съдържание, такива, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, уронващи престижа на "Евита 2007"ЕООД   или трети лица, или с каквото и да било друго съдържание, което нарушава законите на Република България. "Евита 2007"ЕООД има право да цензурира коментари и мнения, публикувани на www.unikalna.bg в нарушение на правилата по предходното изречение. "Евита 2007"ЕООД  не носи отговорност за съдържанието, истинността и произхода на коментарите публикувани на www.unikalna.bg. "Евита 2007"ЕООД  има право да уведомява съответните органи или институции и да предоставя информация за автори на коментари или мнения, които нарушават българското законодателство. С публикуването на коментар или мнение на www.unikalna.bg, потребителят потвърждава, че е запознат с тези условия, че ги приема и се задължава да ги спазва."Евита 2007"ЕООД отчита неприкосновенностаа на личността и полага усилия за защита срещу неправомерно обработване на личните данни на физическите лица.  Запознайте се с Политиката ни за поверителност

Последвайте ни във Facebook