Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ за пазаруване по електронен път от Интернет страницата www.unikalna.bg на "Евита 2007"ЕООД.

  

1.Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма "Евита 2007"ЕООД, със седалище : гр. Сопот, ул."Васил Левски” №14, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 205509327, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.unikalna.bg . Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

 

2.Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за извършване на доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес.

 

3.Условия за поръчка на стоки

 

Поръчка

Доставката на стоки от  чрез онлайн магазина www.unikalna.bg става след  регистрация на клиента, направена поръчка за доставка на стока и потвърждение пред наш оператор при телефонен разговор.

 

Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на онлайн магазина  www.unikalna.bg задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. "Евита 2007"ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през онлайн магазина  www.unikalna.bg, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на онлайн магазина www.unikalna.bg е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

 Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор.

 Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

 

 4.Срок на доставка

Всяка поръчка се обработва, изпраща и доставя на клиента в рамките на 24 до 48 часа - в работни дни.

Поръчки направени след 16 ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден. Поръчки в почивни дни се обслужват в първият работен ден.

Цена за доставка в България

Всички стоки, предлагани в сайта Unikalna.bg , се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ.

Цената за доставка на поръчка до адрес на клиента е 5,00лв.

Цената за доставка на поръчка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ е 5,00лв.


5.Условия и начини на плащане

 *Плащане при доставка

Заплащате сумата на поръчката на куриера при получаване на стоката, плюс цената на доставката.

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.Важи за всички видове плащания.

Избраните продукти получавате в луксозна опаковка-кутийка+подаръчна торбичка


Политика за отказ (анулиране) на поръчка

Отказът от поръчка се извършва чрез електронната ни поща sales@unikalna.bg .

6.Връщане на стока

Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина онлайн магазина  в срок от четиринадест работни дни от доставката.

Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид.

Разходите по връщане на закупената стока са за сметка на купувача.

7.Ваучери

Ако притежавате ваучер за отстъпка, можете да го използвате при покупка на всеки продукт с изключение на продуктите в категория "Злато" и продукти,съдържащи златни елементи.


В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него.

В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефоните за контакти  на "Евита 2007"ЕООД .

За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата онлайн магазин www.unikalna.bgwww.unikalna.bg е собственост на "Евита 2007"ЕООД, представлявано от Тихомир Николов; ЕИК:205509327 със седалище в град Сопот и адрес на управление: гр. Сопот, ул. "Васил Левски"14

За контакт: sales@unikalna.bg,тел. +359 877 027 838

Цените на стоките и услугите, описани на www.unikalna.bg, са с ДДС.www.unikalna.bg си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн.

"Евита 2007"ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на www.unikalna.bg и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване на www.unikalna.bg се публикуват на www.unikalna.bg и са достъпни за всички потребители.

 

Потребителите на www.unikalna.bg се задължават да не публикуват коментари или мнения с порнографско или нецензурно съдържание, такива, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, уронващи престижа на "Евита 2007"ЕООД   или трети лица, или с каквото и да било друго съдържание, което нарушава законите на Република България. "Евита 2007"ЕООД има право да цензурира коментари и мнения, публикувани на www.unikalna.bg в нарушение на правилата по предходното изречение.

 

"Евита 2007"ЕООД  не носи отговорност за съдържанието, истинността и произхода на коментарите публикувани на www.unikalna.bg.

 

"Евита 2007"ЕООД  има право да уведомява съответните органи или институции и да предоставя информация за автори на коментари или мнения, които нарушават българското законодателство.

 

С публикуването на коментар или мнение на www.unikalna.bg, потребителят потвърждава, че е запознат с тези условия, че ги приема и се задължава да ги спазва.

"Евита 2007"ЕООД отчита неприкосновенностаа на личността и полага усилия за защита срещу неправомерно обработване на личните данни на физическите лица.  Запознайте се с Политиката ни за поверителност

Последвайте ни във Facebook