Кристал Swarovski Crystal Infinity-Silver Night със злато

Crystal Infinity - Безкрайна елегантност

и блясък само в един малък кристал-цвят Silver Night!

Висулката е изработена от

кристал Swarowski 

и злато 14k/проба 585/.

размер на кристала без държач: 18мм.

В цената не се включва синджир.

Златен синджир можете да изберете от тук.

86,00 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

 Оценки и отзиви на клиенти
Все още никой не е публикувал отзив
на този език
Описание

Със своето огромно разнообразие от цветове и форми , кристалите Swarovski 

са прекрасен начин да изразите собствения си стил.

Залагайки на качеството в изработката , ние  използваме само благородни метали-сребро /проба 925/ или злато /проба 585-14k/.

По този начин бижутата получават перфектна визия, която се запазва във времето. 

Подробности за продукта
 Отзиви

Бъдете първи, напишете отзив !

В следната категория има още 16 продукта:

Кристал Swarovski AB Heart 15 със златен държач

Семпло, но стилно бижу, придаващо завършеност на визията Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB дължина на кристала без държач: 1,5см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 81,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski BB Heart 18 със златен държач

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят:Bermuda Blue държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Seashell със златен държач

Golden Seashell - Златистата мида Кристал Swarovski с формата на мида в уникалният AB цвят - златисти отблясъци,подсилени от цвета на злато 14k/проба 585/! Перфектна комбинация,която ще Ви плени от пръв поглед! дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 18 със златен държач

(5/5) от 2 Оценка (и)

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Circle Silver Night със златен държач

(5/5) от 1 Оценка (и)

Кристал със семпла форма и дискретен блясък! Прекрасна комбинация от блестящо черно и злато! цвят:Silver Night държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Clover със златен държач

Кристална детелина в много интересен, променящ се цвят, която да Ви носи късмет всеки ден! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: AB размер на кристала без държач: 20мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 96,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart Mini със златен държач

Семпло, но стилно бижу, в тъмен цвят и с невероятен блясък! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Circle AB със златен държач

(5/5) от 1 Оценка (и)

Кристал със семпла форма,но с много блясък! Прекрасно съчетание между променящия се към златисто цвят AB и злато! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят:AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart 18 със златен държач

Това е едно изящно бижу, което да разкрие елегантността Ви! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Silver Pear 22 със златен държач

Прекрасен кристал, съчетал в себе си изящество и  блясък! Изчистената форма и тъмен цвят, допълнени от мекия цвят на златото, го правят перфектния избор на бижу за всеки повод! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: Silver Night дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир....

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski BB Heart Mini със златен държач

Bermuda Blue Heart - Блестящо синьо Прекрасно блестящо сърце,което въпреки малките си размери,неизменно привлича погледите! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато /проба 585/. цвят: Bermuda Blue дължина на кристала без държач: 1см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Baroque AB 16 със златен държач

Едно много стилно бижу, съчетаващо променящ се цвят и нестандартна форма! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.  

Цена 66,00 лв.
Още
В наличност

Висулка Crystal Cross mini със златен държач

Crystal Cross mini AB - Преоткрийте класиката Семпъл кристален блясък,нежно подчертан от златисти контури в цвят AB! Този кристален кръст успешно съчетава символика и елегантност. Висулката е изработена от  кристал Swarowski и злато 14k/проба 585/. размер на кристала без държач:14мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Висулка Diamond Drop AB със златен държач

Diamond Drop - Диамантена капка Нежна капка в интригуващ променящ се цвят, който перфектно се подчертава от цвета на златото! Висулката е изработена от  кристал Swarowski и злато 14k/проба 585/. размер на кристала без държач:14мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 64,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Pear 22 със златен държач

Страхотен кристал със златисти отблясъци, с който да впечатлите всички около себе си без никакви усилия! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на кристала: AB дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Sea Star AB със златен държач

Едно специално предложение на морска тематика - красива, блетяща звезда, с променящ се цвят! Висулката е изработена от кристал Swarovski и жълто злато 14k /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook