Кристал Swarovski HUGE CRYSTAL HEART със златен държач
  • Кристал Swarovski HUGE CRYSTAL HEART със златен държач

Кристал Swarovski HUGE CRYSTAL HEART със златен държач

Уникално кристално сърце, със златен държач, който подчертава меките отенъци на променящият му се цвят!

Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/.

цвят на критала: AB

дължина на кристала без държач: 3см

В цената не се включва синджир.

Златен синджир можете да изберете от тук.

184,00 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

 Оценки и отзиви на клиенти
Все още никой не е публикувал отзив
на този език
 Отзиви

Бъдете първи, напишете отзив !

В следната категория има още 16 продукта:

Кристал Swarovski Seashell със златен държач

Golden Seashell - Златистата мида Кристал Swarovski  с формата на мида в уникалният AB цвят - златисти отблясъци,подсилени от цвета на злато 14k/проба 585/! Перфектна комбинация,която ще Ви плени от пръв поглед! дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Little Wave AB със златен държач

Много нежен кристал, в нестандартна форма и цвят, който се променя! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,9см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 59,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Silver Heart Mini със златен държач

Семпло, но стилно бижу, в тъмен цвят и с невероятен блясък! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят: Silver Night дължина на кристала без държач: 1см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 56,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Circle AB със златен държач

Кристал със семпла форма,но с много блясък! Прекрасно съчетание между променящия се към златисто цвят AB и злато! цвят:AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 56,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 18 със златен държач

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! цвят: AB държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Pear 22 със златен държач

Страхотен кристал със златисти отблясъци, с който да впечатлите всички около себе си без никакви усилия! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Silver Pear 22 със златен държач

Прекрасен кристал, съчетал в себе си изящество и  блясък! Изчистената форма и тъмен цвят, допълнени от мекия цвят на златото, го правят перфектния избор на бижу за всеки повод! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят на критала: Silver Night дължина на кристала без държач: 2,2см В цената не се...

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski BB Heart Mini със златен държач

Bermuda Blue Heart - Блестящо синьо Прекрасно блестящо сърце,което въпреки малките си размери,неизменно привлича погледите! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят: Bermuda Blue дължина на кристала без държач: 1см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 56,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski Sea Star AB със златен държач

Едно специално предложение на морска тематика - красива, блетяща звезда, с променящ се цвят! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Clover със златен държач

Кристална детелина в много интересен, променящ се цвят, която да Ви носи късмет всеки ден! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и злато /проба 585/. цвят: AB размер на кристала без държач: 20мм В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 96,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski LARGE CRYSTAL SEASHELL със златен държач

Прекрасна кристална мида, която ще приковава погледите към Вас! С променящия се цвят и уникалния блясък просто няма как да останете незабелязани! Висулката е изработена от кристал Swarovski   и жълто злато /проба 585/. цвят на кристала: AB дължина на кристала без държач: 3см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да...

Цена 163,00 лв.
Още
Изчерпано

Кристал Swarovski BB Heart 18 със златен държач

Кристал с неповторим блясък и променящ се цвят - за Вашата стилна и елегантна визия! цвят:Bermuda Blue държач:злато 14k/проба 585/ дължина на кристала без държач: 1,8см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 86,00 лв.
Още
В наличност

Кристал Swarovski AB Heart 15 със златен държач

Семпло, но стилно бижу, придаващо завършеност на визията Ви! цвят: AB дължина на кристала без държач: 1,5см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 81,00 лв.
Още
В наличност

Висулка Crystal Cross mini със златен държач

Crystal Cross mini AB - Преоткрийте класиката Семпъл кристален блясък,нежно подчертан от златисти контури в цвят AB! Този кристален кръст успешно съчетава символика и елегантност. Висулката е изработена от  кристал Swarowski  и злато 14k/проба 585/. размер на кристала без държач:14мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да...

Цена 61,00 лв.
Още
В наличност

Кристал SWAROVSKI Baroque AB 16 със златен държач

Едно много стилно бижу, съчетаващо променящ се цвят и нестандартна форма! Висулката е изработена от кристал Swarovski  и жълто злато /проба 585/. цвят на критала: AB дължина на кристала без държач: 1,6см В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.  

Цена 59,00 лв.
Още
В наличност

Висулка Diamond Drop AB със златен държач

Diamond Drop - Диамантена капка Нежна капка в интригуващ променящ се цвят, който перфектно се подчертава от цвета на златото! Висулката е изработена от  кристал Swarowski  и злато 14k/проба 585/. размер на кристала без държач:14мм. В цената не се включва синджир. Златен синджир можете да изберете от тук.

Цена 56,00 лв.
Още
В наличност

Последвайте ни във Facebook